Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Domaine Sainte Marie des Crozes

Kreativ ånd og innovation af elegante vine

Alias-familien har været vinproducenter gennem generationer.  Dette er, hvordan Jean, Hector og Hervé har viet sig til vingården af ​​vane og ved arv, ligesom alle Languedocians gjorde, mens de levede af en anden aktivitet. I 1997 arvede Bernard Alias, den nuværende ejer, ejendommen fra Douzens. I 2012 skabte deres yngste datter Christelle, efter en kort rundtur i vinfremstillingsverdenen, et sted for sig selv inden for denne vinproducentstamme og hævdede stolt sin plads som familiens første kvindelige vindyrker.

Klassifikationen, druesorter og terrænen

Domaine Sainte Marie des Crozes i Douzens ligger i Alaric terroir, den nordligste terroir i Corbières. Alaric er et bjerg, der strækker sig mellem Carcassonne og Lézignan. Det var Alaric II, konge af vestgoterne, der gav det sit navn. Det siges, at han begravede sin skat der. Dens bløde og aflange form trækker vores horisont. Langs hele længden striber det landskabet af kalkstensfoldninger i en række stenede bånd og stenede terrasser. Ved krydset mellem Middelhavets og oceaniske påvirkninger er Alaric terroir-klimaet solrigt, tørt og varmt. Vingårdens vinstokke er plantet på bjergsiden, på ler-kalkstenskråninger omgivet af krat, der giver vores vine duften af ​​timian og tjørn.

 

Økologisk landbrug og økologiske vine

Vingården Domaine Sainte Marie des Crozes i Douzens i Languedoc tror på en energi, der anvendes med respekt for jorden og miljøet gennem økologisk landbrug og kontrol med tilsatte produkter. 

Familien Alias arbejder i en kreativ ånd for at innovere og altid gå videre inden for forskning, kærligheden til erhvervet overføres i en elegant og venlig inspireret vin. Ved hvert trin styres af fornøjelsen at dele deres passion med generøsitet og enkelhed. Familien Alias dyrker deres land med respekt for flora og fauna, og dette i sammenhæng med den økologiske landbrugsmetode, som vingården er certificeret for siden 2014, efter at have været i bæredygtigt landbrug i 10 år.

Siden 2018 har familien arbejdet ved hjælp af biodynamiske metoder, DEMETER-mærket inkorporerer denne handling.

Måske er du interesseret i vores andre vingårde ...

Scroll to Top
logo-black

Bekræft at du er over 18 år

Wine Box 0 (De Tre Aromaer)

DKK 844

Vingård: Château la Liquière
Indehold i smagskassen :
2 x Les Amandiers (Rødvin)
2 x Les Amandiers (Rosévin) 
2 x Les Amandiers (Hvidvin)