Vingårde i Languedoc

Familiedrevne vingårde

Passionerede vinbønder

i Languedoc-Roussillon

Alle vores vine kommer fra nøje udvalgte vinbønder. Vinbønderne er familiedrevne vingårde, som vi har mødt og tilbragt tid med. Vi har haft muligheden for at opleve deres passion for at producere vine med respekt for tradition og natur. Desuden har vi også fået indsigt i deres innovative tankegang i at producere vin baseret på bæredygtige metoder og økologi. Med Languedoc regionens store alsidighed er vores vinbønder ligeledes meget forskellige – 

mens nogle håndplukker druer ved 400 meter over havets overflade i de smukke bjerge, dyrker andre deres vin tæt på Middelhavet og det vilde fugleliv. Det er vigtigt for os at samarbejde med passionerede mennesker, der fokuserer på værdier og respekt for den natur, hvorfra de kan høste og producere deres vin. Lær vores vinbønder bedre at kende!

“Life has no meaning a priori… It is up to you to give it a meaning, and value is nothing but the meaning that you choose.”

― Jean-Paul Sartre​

Wines of Languedoc

Château de la Liquiere

La Liquière er den fantastiske historie om en familie, der gennem de seneste par generationer har bestræbt sig på at bringe det bedste ud af Faugères terroir.

domaine ollier-taillefer_wines of languedoc

Domaine Ollier-Taillefer

Domaine Ollier-Taillefer er en familieejendom i den nordøstlige del af AOC Faugères-appellationen i det centrale Languedoc, Sydfrankrig.

Domaine La Grangette

Christelle og Matthieu Caron – Moret overtog vingården sammen med deres to børn med det formål at fremstille kvalitetsvin.

Château Saint Martin des Champs

Pierre Birot sammen med sin far Michel Birot fremstiller den nye generation af vine.  Birot-familiens vin traditioner går tilbage til 1675. 

Château MONTFIN

I modsætning til mange vingårde er Château Montfin ikke gået i arv eller overleveret fra forældre til børn i  gennem generationer, men Jerome og hans familie er lidenskabelige med vin og forelsket i naturen.

MAS DU NOVI

Siden det 11. århundrede har Mas du Novi produceret vin på et af Languedocs smukkeste vingårde på den sidste bakke i Cévennes-området inden Middelhavet i en højde af 150 meter.

Domaine Sainte Marie des Crozes

Alias-familien har været vinproducenter gennem generationer.  I 2012 skabte deres yngste datter Christelle, efter en kort rundtur i vinfremstillingsverdenen, et sted for sig selv inden for denne vinproducentstamme og hævdede stolt sin plads som familiens første kvindelige vindyrker.

 

Scroll til toppen
logo-black

Bekræft at du er over 18 år