Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vinsmagning Rhonedalen – Torsdag den 22. februar kl. 18-20

22. februar Kl. 18:00 - 20:00

Kom og oplev smagning af specielt udvalgte kultvine fra Rhonedalen.

Det Franske Vinhus holder til i Stengade 48a. i Helsingør med sin Vingårds butik og har på denne aften special tilbud til gæsterne.

Program : Vinsmagning starter kl. 18 med en introduktion til Vinregionen Rhonedalen, Vinsmagning af 6 vine,  og vi starter med bobler. Vi slutter ca. kl. 20. Der er spændene vin præmie (vin og delikatesser, Værdi 299 kr.) som udtrækkes på aftenen og vi afslutter med mulighed for køb af vin til specialpriser. 

Tilmelding er bindende og gennemføres ved minimum 12 deltagere. Pris 399 kr. pr. deltager.

Populæriteten af vine fra Rhônedalen om vinteren er ikke til at tage fejl af – Læs hvorfor !
Tunge og kraftige smagsprofiler: Vine fra Rhônedalen, især dem fra den sydlige del som Châteauneuf-du-Pape eller Gigondas, har ofte en fyldig og kraftig karakter. Disse vine passer godt til vinteren, hvor man ofte foretrækker mere robuste og kraftige vine der passer til de varme gryderetter mv.
Med en alkoholprocent på 14%, får man en varmende effekt, der er særligt velkommen i koldere vejrforhold. Alkoholen bidrager også til at fremhæve smagene og aromaerne i vinen.
Fødevarer, der passer til vintermenuer: Vinteren er ofte forbundet med tungere, mere substansfulde retter som gryderetter, rødt kød og kraftige saucer. Rhônevine, med deres kraftige struktur og komplekse smagsprofil, kan matche godt med denne type mad.
Kom og smag, oplev en hyggelig aften i Vingårds butikken og bliv inspireret af vinene og gør et vin kup, da vi sælger disse vine til specialpris denne aften.
Vores Sommelier Andreas guider os igennem disse vine fra syd til nord langs Rhone floden. Blive dus med de kendte druer og få tips til hvordan du får mest ud af dit vinkøb i form af smage og økonomi.

Detaljer

Dato:
22. februar
Tidspunkt:
18:00 - 20:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://winesoflanguedoc.com/vare/vinsmagning-rhonedalen-21-sep23/

Arrangør

Det Franske Vinhus
Phone
53528977
Email
info@detfranskevinhus.com
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Butikken i Stengade
Stengade 48a
Helsingør, 3000
+ Google Maps
Scroll to Top
logo-black

Bekræft at du er over 18 år

Wine Box 0 (De Tre Aromaer)

DKK 844

Vingård: Château la Liquière
Indehold i smagskassen :
2 x Les Amandiers (Rødvin)
2 x Les Amandiers (Rosévin) 
2 x Les Amandiers (Hvidvin)