Om Wines of Languedoc

Smag og oplev vine fra Languedoc i Sydfrankrig

Wines of Languedoc

Vi er et familiedrevet og innovativt vinfirma, hvis mål er at tilbyde vin og indsigt i den sydfranske vinregion, der kendetegner unikke vine. Languedoc i Sydfrankrig, den største økologiske vinregion, tilbyder vine med overkommelige priser og høj kvalitet.

HVORDAN VI STARTEDE VORES REJSE

Ved at rejse verdenen rundt og smage vin som en hobby, blev det hurtigt tydeligt for os, at vinbranchen er blevet meget industrialiseret og markedsført på en måde, der forvirrer amatørforbrugere med store rabatter, priser og omdannelse af vin til en enkelt vare. Vinproducentens ægte værdier og lidenskab forsvandt, og grossister og detailhandlere kontrollerede markedet med høje mængder.

Vores Mision

Oplev smagen af ​​organisk vin fra håndplukkede druer og traditionelle vinfremstilling, og oplev lidenskabelige vinproducenter, der lever og indånder dette smukke landskab og klima, de lever i. Det bringer det unikke ved vores Languedoc vine til bordet og skaber et tilfreds smil på vores ansigter. Vores mission er at dele disse vine, og vise hvordan de blev produceret. Den nye generation af vinproducenter i Languedoc i det sydlige Frankrig har noget nyt til at vække vores sanser med.

Smagen og Oplevelsen

Det blev tydeligt, at der stadig var nogle uberørte regioner i Sydfrankrig, der bragte et andet syn på produktion af fremragende vine med dyb respekt for traditioner og vinkultur generelt. En yngre generation, der så bæredygtighed og andre klimaspørgsmål nøglen til at være mere innovativ til at producere fremragende vine til en overkommelig pris. Vi byder dig velkommen til at lære vores vinproducenter at kende og smage deres unikke vine.

VORES VINGÅRDE

Vi har æren at præsentere disse vingårde, som vi har mødt og opbygge et forhold til og forstået deres sande værdier for vinfremstilling. Beliggende i hjertet af Languedoc tæt på Middelhavet og bjergene omkring denne uspolerede og uberørte region.
Scroll til toppen
logo-black

Bekræft at du er over 18 år

Wine Box 0 (De Tre Aromaer)

DKK 844

Vingård: Château la Liquière
Indehold i smagskassen :
2 x Les Amandiers (Rødvin)
2 x Les Amandiers (Rosévin) 
2 x Les Amandiers (Hvidvin)