Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Rouge Harmony (6 fl.)

kr.1,740.00

Rouge Harmony

Denne smagekasse er fyldt med rødvine fra vingården Domaine Brunely i Rhonedalen.  Kvaliteten af vingårdens terroir kommer til udtryk gennem vinens finesse og renhed. Vingårdens filosofi er i fokus ved vinfremstilling og i harmoni med naturen. Derfor kalder vi denne smagekasse Rouge Harmony, idet kassen byder på rødvine, som er perfekte til julebordet og stemningen i form af sin aroma, smag og kompleksitet. Der er noget til enhver smag, ved 3 af de helt store Rhone vine fra den kendte sydfranske dal.

2 x Châteauneuf-du-Pape Rouge
Tæt rubinfarve med granatrøde nuancer. Udtryksfuld næse af sorte kirsebær med noter af fadlagring; vanilje og krydderier. Rig og voluminøs på ganen med en smuk kraft og aroma af modne kirsebær og ribs marmelade, afsluttende med polerede tanniner og en bemærkelsesværdig intensitet. Druesorter: 60% Grenache,  40% Syrah. Vinen passer godt til grillet kød, modent oksekød, flæskesteg og and. 

2 x Gigondas Rouge
Smuk  dyb rød farve med lilla reflekser. Ekspressiv, kompleks næse af sort frugt med krydrede strejf af kanel og nelliker. Rigelig vin, med en smuk struktur og friskhed, hvor lakridsen kommer til udtryk på afslutningen. Tanninerne er ædle og silkebløde. Druesorter: 80% Grenache, 20% Mourvèdre. Vinen passer godt til stegt kød, gryderetter og smagfulde faste oste og det store julebord.

2 x Vacqueyras “Tradition”
Meget smuk, vedvarende, sort, dyb farve. Næsen udtrykker sig med en masse finesse på en dominans af røde frugter, marmelade, jordbærsuppe, sveske, lakridsstang. Hvilken kompleksitet! Angrebet på ganen er frisk, afbalanceret med en smuk harmoni. Denne flaske er en model for balance og harmoni. Druesorter: 50% Grenache,  30 %Syrah, 10% Mourvèdre,  5% Cinsault , 5% Carignan. Vinen passer godt til oksekød, lammekød, vildt (hjort, rådyr) og naturligvis julens syrlige og fedtholdige jul.

Relaterede produkter

Scroll to Top
logo-black

Bekræft at du er over 18 år

Wine Box 0 (De Tre Aromaer)

DKK 844

Vingård: Château la Liquière
Indehold i smagskassen :
2 x Les Amandiers (Rødvin)
2 x Les Amandiers (Rosévin) 
2 x Les Amandiers (Hvidvin)