Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Carcassonne Delight Smagskasse (3 Fl.)

kr.657.00

1x Jones (orange vin) – fra vingården Domaine Jones
Smuk orange farve med let syrlig næse med noter af hvide blomster, pære, fersken, ananas og honning. Èn tone af vanille som den var fadlagret. I ganen er konsistensen omsluttende, vinen er tæt og afbalanceret med en let garvesyre struktur, som giver den spænding og en flot slutlængde. Du kan nyde vinen til ost eller andre aperitiffer eller madretter fra det asiatiske køkken. Ideel til skaldyr og gede/fåre ost.
Druesorter: Macabeu og Le Colombier
Alkoholprocent: 13%

1x Éte Indien (orange vin) – fra vingården Château de Paraza
Été indien, på fransk indisk sommer, er en udblødt hvidvin, også kaldet orangevin. Som gule æbler, akacie, mango og en svag ananas, uden at være stærk. God syre og tannin niveau, flot mod en simpel sherry med tapas a la Barcelona. Også en aperitivo eller med en æblekompot med vaniljesauce.
Druesorter: 100% Gewurztraminer
Alkoholprocent: 12%

1x Les Nuits De Paraza – fra vingården Château de Paraza
Naturvin med blanding af Merlot og Cabernet Franc uden tilsat sulfitter. Den er karakteriseret dens friskhed, silkebløde tanniner og en glat og fløjlsblød tekstur. Udtryksfuld vin med rige noter af sorte frugter. På ganen kommer den friske og glatte side af vinens de naturlige aromaer til udtryk. De silkebløde tanniner går sammen med de frugtagtige noter. Du kan nyde vinen til grill, bøf, steak og gryderetter, samt pizza eller ost. Den passer også perfekt til gryderet med bønner tilberedt med spæk eller en lam (evt. lam frikadelle) med mynte og yoghurt sauce.
Druesorter: 70% Merlot – 30% Cabernet Franc
Alkoholprocent: 14,5%

Varenummer Delight Kategorier , , ,

Relaterede produkter

Scroll to Top
logo-black

Bekræft at du er over 18 år

Wine Box 0 (De Tre Aromaer)

DKK 844

Vingård: Château la Liquière
Indehold i smagskassen :
2 x Les Amandiers (Rødvin)
2 x Les Amandiers (Rosévin) 
2 x Les Amandiers (Hvidvin)